Vera Umka

umka

Вљубеник е во сите форми на уметничко изразување. Експериментира со фотографија, дизајн и ликовна уметност. Ги проширува своите видици истражувајќи го животот од различни перспективи, станувајќи на тој начин отворена кон создавање на нови моменти во уметничкиот израз.

Како диџејка настапува на различни локации, повеќе од задоволство, користејќи во своите настапи понекогаш и Vj проекции.

 

 

Линкови:
http://verahristovska.tumblr.com/
http://www.mixcloud.com/veraumka/