Инфо

СМОТРА #11 Фестивал

СМОТРА 11 - симбиоза помеѓу современа електронска музика и визуелни ефекти во чаршиски амбиент. Line-up:◥ Dejan Dex◥ Bodan Jamakoski◥ Ninhursag 12ти Август (сабота) 2023, 21:00ч,...
2023 Година, Проекти

СМОТРА #10 фестивал

По девет непрекинати изданија, обединувајќи ги најдобрите таленти успеавме да изградиме и одржиме фестивал кој претставува дестилатор на најдобрите...
2022 година, Проекти

СМОТРА #9 фестивал

Ден 1 / 05ти Јули 2019 - Петок / 17:00 ч. - 21:00 ч. / Нова Сцена - Центар за Култура - Битола Панел Дискусија: Што претставува технологијата за иднината на музиката?...
2019 година

СМОТРА фестивал vol.8

Со необичните локации и внимателно селектираните изведувачи кои настапуваат со енергични диџеј сетови и настапи во живо, фестивалот Смотра претставува...
Проекти

Отворање на Артикултура

АРТИКУЛТУРА го отвора своето артикултурно катче во Битолската чаршија. Станува збор за Артикултура, првото кафуле-задруга во Македонија, концепт зад кој...

Нов видео запис на Conquering Lion за „Natty Lion“

"Добри људи" од Тетово штотуку го објавија новиот видео запис за синглот "Natty Lion" од новиот албум "Land Of Confusion". Четвртиот по ред студиски албум во кој...