Ninhursag

Анамарија Трајковска, позната под името Ninhursag е релативно млада диџејка од Битола која е активна на сцената веќе 4 години.

Нејзините мелодични хаус и техно звуци се пренесуваа преку онлајн стриминг платформи, а сега често се слушаат и на различни настани во повеќе градови.