2012 година

Deep Experience vol.4

Име:  Deep Experience vol.4 Локација:  кафе бар "Deep" Датум:  29.12.2012 Артисти:  615 Crew Опис: Проект Deep Experience -После едногодишната пауза во која групацијата 615 ги...

Deep Experience vol.3

Име:  Deep Experience vol.3 Локација:  кафе бар "Deep" Датум:  22.12.2012 Артисти:  dj Yo!rdan Опис: Проект Deep Experience -После едногодишната пауза во која групацијата 615 ги...

Deep Experience vol.2

Име:  Deep Experience vol.2 Локација:  кафе бар "Deep" Датум: 15.12.2012 Артисти:  Herzel Опис: Herzel is a multitalented artist basically trained in photography and visual arts. His music knowledge and experience is mainly formed by passion for...

Deep Experience vol.1

Име:  Deep Experience vol.1 Локација:  кафе бар "Deep" Датум: 08.12.2012 Артисти:  Toni Dimitrov Опис:  Проект Deep Experience -После едногодишната пауза во која групацијата 615 ги...

Подарок од 615 #2

Име:  Подарок од 615 #2 Локација: с. Буково Датум: 29.07.2012 Артисти: Fici, Mnemonik45, Anomalia Nativa Генерален покровител: Kenbach Опис: На ден 29.06.2012 год. Асоцијација 615 ви најавува...

Подарок од 615 # 1

Име:  Подарок од 615 #1 Локација: с. Магарево Датум: 16.07.2012 Артисти: Goran Iksvel, T:Zobe, B.Nedelkovski Опис: СООПШТЕНИЕ Асоцијација 615 Битола им соопштува на чесните граѓани на...

Смотра vol.2

Име:  Смотра vol.2 Локација: воен полигон - поранешна касарна Датум: 14.07.2012 Артисти: Anomalia Nativa, Bass Infuzija, Nascor San Генерален покровител: Општина Битола Опис:...

Yuri`s Night

Име: Yuri`s Night Локација: кафе бар "Данте" Датум: 12.04.2012 Артисти: 615...

Earth Hour

Име: Earth Hour Локација: кафе-бар Данте Артисти:615 crew Опис: Earth Hour е најголемиот глобален настан кој ги поврза луѓето насекаде низ светот. Свесноста за штедење на...

6+1-5=2

  Име: 6+1-5=2 Локација: кафе-бар "Данте" Датум: 18.02.2012 Артисти: 615...