2015 Година

YE Street Workout vol.2

YE Street Workout vol.2 / 5-15 August 2015 / Bitola, Macedоnia / Application process for participants is now open till 20th of July. Тhere are free places for participants from: Croatia, Portugal, Latvia and Georgia. More informations about the project you can find on the official...
Инфо

СМОТРА Фестивал vol.5

Со внимателно избрана екипа на диџеи/продуценти кои безрезервно ја поддржуваат и негуваат електронската музика во Македонија од самите почетоци Ви го...
Инфо, Проекти