2010 година

Шојма ново?!

Име: Шојма ново?! Локација: подземни гаражи - комплекс Шехерзада Датум: 26.11.2010 Артисти: Т:Zobe, Robotek, Dimitar Dodovski Опис: Секој човек во себе има неоткриен талент,...
Проекти

615 & МКЦ

  Име: 615 & МКЦ Локација: Широк Сокак Датум: 28.08.2010 Артисти: K.Petrovski, T:Zobe, L-Kid, Danny-L, Zoran...
Проекти

Generations

Име: Generations Локација: Олимписки Базен Датум: 10.07.2010 Артисти: Goran Iksvel, T:Zobe, Goran Tech, Danny L, Alex Nova, L-Kid, K. Petrovski, Dimitar Dodovski и C-Pure Опис: Електронската музичка сцена во...
Проекти

Yuri`s Night

  Име: Yuri`s Night Локација:кафе бар "Камарите" Датум:14.04.2010 Артисти:615...
Проекти

Earth Hour

Име: Earth Hour Локација: пивница "Де Ниро" Датум: 23.03.2010 Артисти: 615 crew Опис: Earth Hour е најголемиот глобален настан кој ги поврза луѓето насекаде низ светот....
Проекти

Прв официјален настан

  Име: Прв Официјален Настан Локација: куќа во изградба Датум: 06.03.2010 Артисти: Dejan Dex, A. Stefanovski, Saso Recyd, Goran Iksvel,...
Проекти