Контакт

Испратете ни е-пошта со ваши предлози, прашања, идеи, проблеми или било што поврзано со оваа дејност со која се бави нашата организација. Ние ќе се потрудиме да ви одговориме најбрзо што можеме.

Полн назив на организацијата: “Здружение на граѓани, културно уметничко друштво АСОЦИЈАЦИЈА 615 – Битола”

  Вашето име (задолжително)

  Вашиот Email (задолжително)

  Предмет

  Вашата порака

  615contact[at]gmail.com

  +389 76 645 447

  +389 75 712 726
  ул. Кланица 5/17
  7000  Битола, Р.Македонија

  contact615

  www.facebook.com/615asocijacija