Проекти

СМОТРА #9 фестивал

Ден 1 / 05ти Јули 2019 - Петок / 17:00 ч. - 21:00 ч. / Нова Сцена - Центар за Култура - Битола Панел Дискусија: Што претставува технологијата за иднината на музиката?...
2019 година, Инфо

СМОТРА фестивал vol.8

Со необичните локации и внимателно селектираните изведувачи кои настапуваат со енергични диџеј сетови и настапи во живо, фестивалот Смотра претставува...
Инфо

СМОТРА фестивал vol.6

Обединувајќи ги најдобрите таленти од различни спектари на електронската музика, по пет спектакуларни изданија успеавме да изградиме фестивал кој...
2016 година

YE Street Workout vol.2

YE Street Workout vol.2 / 5-15 August 2015 / Bitola, Macedоnia / Application process for participants is now open till 20th of July. Тhere are free places for participants from: Croatia, Portugal, Latvia and Georgia. More informations about the project you can find on the official...
2015 Година, Инфо

СМОТРА Фестивал vol.5

Со внимателно избрана екипа на диџеи/продуценти кои безрезервно ја поддржуваат и негуваат електронската музика во Македонија од самите почетоци Ви го...
2015 Година, Инфо

СМОТРА vol.4

Со големо задоволство ви го најавуваме четвртото издание на фестивалот за електронска музика СМОТРА. Line-Up: ◥ V. Apostolski (Drop Series) ◥ PASS-N-G-R (Massiva Music) ◥ HERZEL (Other Heights /...
2014 година, Инфо

“Уличен Тренинг” (Street Workout)

ПРОЕКТ: Младинска размена "Уличен Тренинг" (Street Workout Volume 1) Број на учесници: 50 5 – 15 Јули 2014 Битола Македонија Галерија Уличен Тренинг - 1 Едноставно кажано...
2014 година, Инфо

Ikona Sessions vol.2

615 и Икона bookstore продолжуваат и годинава да промовираат настапи во живо на едни од најиновативните продуценти на македонската електронска, но и воопшто -...
2014 година, Инфо