2013 година

Deep Experience vol.7

Deep Experience vol.7 cafe 169 / 9 Ноември 2013  / 21:30 ч Артисти: Тони Димитров, DJ Ulterior Тони Димитров – културен продуцент и културен истражувач, радио водител и радио...
Проекти

Deep Experience vol.6

Deep Experience vol.6 Локација: Café 169 25 Октомври, 21:30ч Артисти: Herzel, Dimitar Dodovski, Yo!rdan Проект Deep Experience - После едногодишната пауза во која групацијата 615 ги преиспитуваше...
Проекти

СМОТРА vol.3

Момци и девојки, Асоцијација 615 поддржана од градоначалникот на Општина Битола м-р Владимир Талевски  и Play сокови, традиционално по трет пат ја повикува...
Проекти

Ikona Sessions vol.1

Овој викенд 615 Асоцијација и Икона bookstore организираат настапи во живо на едни од најиновативните продуценти во моментов на македонската електронска...
Проекти

Earth Hour

Име: Earth Hour Локација:  кафе-бар Данте Датум:  23.03.2013 Артисти:  615 crew Опис:  Earth Hour е најголемиот глобален настан кој ги поврза луѓето насекаде низ светот....
Проекти

3 години 615

 3 години 615 18.02.2013 За три години постоење, горди сме да истакнеме дека имаме остварено преку 20тина проекти, и исто така имаме учествувано и поддржано повеќе од...
Проекти

Deep Experience vol.5

Име: Deep Experience vol.5 Локација:  кафе-бар "Deep" Датум: 12.01.2013 Артисти: dj Ulterior Опис: DJ Ulterior доаѓа од Скопје, а има живеено во Љубљана и Цирих каде го има изградено...
Проекти