2014 година

СМОТРА vol.4

Со големо задоволство ви го најавуваме четвртото издание на фестивалот за електронска музика СМОТРА. Line-Up: ◥ V. Apostolski (Drop Series) ◥ PASS-N-G-R (Massiva Music) ◥ HERZEL (Other Heights /...
Инфо, Проекти

“Уличен Тренинг” (Street Workout)

ПРОЕКТ: Младинска размена "Уличен Тренинг" (Street Workout Volume 1) Број на учесници: 50 5 – 15 Јули 2014 Битола Македонија Галерија Уличен Тренинг - 1 Едноставно кажано...
Инфо, Проекти

Ikona Sessions vol.2

615 и Икона bookstore продолжуваат и годинава да промовираат настапи во живо на едни од најиновативните продуценти на македонската електронска, но и воопшто -...
Инфо, Проекти