2011 година

Underground Rave

Име: Underground Rave Локација:  поранешна дисктека "Underground" Датум:  19.11.2011 Артисти:  Herzel, Hade, Toni Dimitrov Опис:  После неколку месечно детално истражување на подземјето во...
Проекти

Смотра vol.1

Име: Смотра vol.1 Локација: поранешен Војнички ресторан Датум: 02.07.2011 Артисти:  T:Zobe, Danny-L, Saso Recyd Опис: Другари и другарки дозволете ни да кажиме неколку зборови...

Greenfields on tour

Име: Greenfields on tour Локација: кафе-бар "KОД" Датум: 21.05.2011 Артисти: Petar Petkovski, Herzel, Dimitar Dodovski, Toni Dimitrov Опис: Greenfields Music Label во соработка со 615 Асоцијација Битола како дел...
Проекти

Earth Hour

Име: Earth Hour Локација: кафе бар "Данте" Датум: 26.03.2011 Артисти: 615 crew Опис: По втор пат Асоцијација "615" Битола и Движење за околина "Молика" по повод Earth Hour...
Проекти

615 @ Данте

Име:615 @ Данте Локација:кафе бар Данте [gallery link="file"...

1`St Birthday Party

Име: 1`St Birthday Party Локација: кафе бар "Данте" Датум: 18.02.2011 Артисти: 615 crew Опис: После една година разубавување на подземниот дел на Битола, време е заеднички да го...
Проекти

Хуманитарен Настан

Име: Хуманитарен Настан Локација: ноќен клуб "Инфинити" Датум: 20.01.2011 Артисти: Dejan Dex, Saso Recyd, Т:Zobe, Nick Percussion Опис: Многу често се е јасно кога е касно.. Бидете...
Проекти