Спонзори

bitola

Oпштина Битола

 

 

 

 

 

Генерален покровител
Смотра vol.1
Смотра vol.2
Смотра vol.3
Смотра vol.4
Смотра vol.5
 
Пoмагател:
Годишна програма 2011 год.
Годишна програма 2012 год.
bimilk

Битолска Млекара

 

 

 

 

 

Генерален покровител
Шојма ново?!
 
Помагател:
Смотра vol.1
pivara

Пивара Битола

 

 

 

 

 

Генерален покровител
Подарок од 615 & Kenbach
 
Спонзор:
Смотра vol.3
 
Помагател:
Смотра vol.2

Play сокови

 

Спонзори
Смотра vol.3