MECHANIC THINKER

Промоција на албумот MECHANIC THINKER од 9 Weeks Дата: Сабота, 9 Ноемвири, Локација: Лектира Кабаре 9 Weeks - Битолски бенд кој е составен поради секојдневната потреба да се...
Настани Ознаки: |

NESS @ Club Kapan An

За љубителите techno звукот, една вистинска музичка посластица. Гостување на италјанскиот продуцент и дј, NESS. Ness го започнал своето електронско музичко...
Настани Ознаки: |