Музиката инспирација за уметнички проект

Интересен уметнички проект кај што главна тема не е музиката, но сепак и таа е дел од инспирацијата на уметничката Heather Hansen. Пренесувајќи ги своите движења на...
Инфо Ознаки: , , , , , , , , , , , , , |