АПЛИКАЦИЈА ЗА ВОЛОНТЕРИ – СМОТРА 2019

  Име

  Презиме

  Година на раѓање

  Пол
  1МЖ

  Мобилен телефон

  Електронска пошта

  Во кој период би биле најповеќе достапни:
  1Пред одржување на фестивалотЗа време на фестивалотПо одржување на фестивалот

  Во кои сфери би придонеле:
  1ВолонтирањеМаркетингМултимедија (фотографија, граф. дизајн, видео продукција)Техничка поддршкаЕкологијаБезбедност (редар)Транспорт

  Дали имате претходно волонтерско/фестивалско искуство?

  Ваша порака:

  Внесете го безбедносниот код во полето подолу
  captcha

  Асоцијација 615 е едиствен корисник на информациите што ќе ги оставите на оваа страница. Ние нема да ги продадеме, поделиме или изнајмиме Вашите информации на други во било кој облик.


  Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/615asocijacija.org/public_html/wp-content/themes/615 Asocijacija v. 2.0/page-templates/full-width-no-title.php on line 18