Underground Rave

underground

Име: Underground Rave
Локација:  поранешна дисктека “Underground”
Датум:  19.11.2011
Артисти:  Herzel, Hade, Toni Dimitrov


Опис:  После неколку месечно детално истражување на подземјето во Битола, решивме дека култниот поранешен клуб Underground кој последно функционираше во 90-тите години исто така е сведок на појавата на RAVE културата во градот, баш тоа е местото кое треба да процути со енергијата на 615 која ја има во изобилство и благодарение на ваквите настани зрачи на сите страни. Во сабота се очекува да има тектонски поместувања предизвикани од децибелите на звуците кои ќе ги произведат Toni Dimitrov, Hade и Herzel воедно стилот на музика презентиран на оваа RAVE игранка ќе биде Dubstep & dnb. Заврзете ги врвците на патиките, откажете ги вашите саботни обврски, пренесете ја оваа информација на вашите пријатели, објавете го настанот на facebook и покажете дека Македонија има уште една причина плус да биде примена во Европа. Не ја конзумирај културата — Креирај нова !