СМОТРА vol.3

smotra vol3

Момци и девојки,

Асоцијација 615 поддржана од градоначалникот на Општина Битола м-р Владимир Талевски  и Play сокови, традиционално по трет пат ја повикува целата младина на реонот на Битола и пошироко да се јави ЗАДОЛЖИТЕЛНО на СМОТРА vol.3 во Војничкиот ресторан во поранешната касарна.

Смотрата ќе се одвива под врховно раководство за електронска музика предводено од:

Генерал Потполковник – САМОИЛ РАДИНСКИ

Генерал Мајор – ФЛУДЕР

Бригаден Генерал – ДЕЈАН ДЕКС

Ве очекуваме

Сабота, 6ти јули 2013
Почеток:  21:00 ч.

Освојте гратис влезница за Смотра!

Ве поздравува тимот на 615
https://615asocijacija.org