СМОТРА фестивал vol.6

smotra6-poster-webОбединувајќи ги најдобрите таленти од различни спектари на електронската музика, по пет спектакуларни изданија успеавме да изградиме фестивал кој претставува дестилатор на најдобрите електронски звуци во Македонија.

За овогодинешните изведувачи не треба да се зборува премногу и би било чудно кога не би настапиле најголемите колекционери на плочи, како што доликува за овој фестивал. Исто така, од голема важност се младите диџеи/продуценти кои претставуваат двигател на електронската музичка сцена во Битола.

Line up:
– FLOODER / Pollux
– VIDINOVSKI / Argumento Music | 778 Frequency
– VICTOUER / Rikverc
– MILE GROZDANOVSKI / Rikverc

6ти Август, 2016 / 21:59 ч.
Војнички клуб – поранешна касарна

Линк до фејсбук настан

Се гледаме на подиумот,
Рејверски поздрав 615 🙂