Хуманитарен Настан

humanitaren_nastan

Име: Хуманитарен Настан
Локација: ноќен клуб “Инфинити”
Датум: 20.01.2011
Артисти: Dejan Dex, Saso Recyd, Т:Zobe, Nick Percussion


Опис: Многу често се е јасно кога е касно.. Бидете хумани на време! Асоцијација 615 во соработка со Црвен Крст на ден 20.01.2011 год – четврток – организираат хуманитарна забава во клуб ” Инфинити ” со почеток од 21:00 часот.