Earth Hour

earth_hour

Име: Earth Hour
Локација: кафе бар “Данте”
Датум: 26.03.2011
Артисти: 615 crew

Опис: По втор пат Асоцијација “615” Битола и Движење за околина “Молика” по повод Earth Hour организираат екозабава на свеќи во кафе-бар ДАНТЕ на 26ти Март со почеток во 21:00 часот. Earth Hour е светска акција за борба против глобалното затоплување, која покажа дека сите можеме да помогниме за зачувување на нашата планета. Гласај за твојата иднина, штеди енергија и пари