Deep Experience vol.5

Deep-Experience-vol5

Име: Deep Experience vol.5
Локација:  кафе-бар “Deep”
Датум: 12.01.2013
Артисти: dj Ulterior

Опис: DJ Ulterior доаѓа од Скопје, а има живеено во Љубљана и Цирих каде го има изградено својот музички вкус. Уште од свои пред тинејџерски години е заинтересиран за разни типови на музика купувајќи ја, како и преку радио станици како 103ка. Со враќањето во Скопје конечно добива шанса целосно да се посвети кон учествување во клубската underground сцена. Моментално најчесто настапува во клубот Papaya на техно забавите и Менада каде има своја диско резиденција која се нарекува “ They Only Come Out at Night”. Сетот во рамките на Deep Experience ќе биде прва прилика диџејот да го презентира својот музички избор во Битола.