Смотра vol.2

smotra2

Име:  Смотра vol.2
Локација: воен полигон – поранешна касарна
Датум: 14.07.2012
Артисти: Anomalia Nativa, Bass Infuzija, Nascor San

Генерален покровител: Општина Битола

Градоначалник

Опис:  Асоцијација 615 едноставно не знае за доста кога станува збор за покренување на РЕЈВ културата во Републиката, полека, но сигурно Битола станува центар- упориште на електронската музика благодарение на оригиналните и екстремно чудни и луди локации кои ги приспособува тимот на 615. Овој пат со бомбастичен состав на DJ-и кои со нетрпение очекуваат да ја потрошат својата муниција со високо количество на бас во поранешната Битолска касарна. Влез од главната капија на поранешна касарна, а журката ќе биде на вториот полигон позади правниот факултет.