Подарок од 615 #2

Име:  Подарок од 615 #2

Локација: с. Буково
Датум: 29.07.2012
Артисти: Fici, Mnemonik45, Anomalia Nativa

Генерален покровител: Kenbach

Опис: На ден 29.06.2012 год. Асоцијација 615 ви најавува уште еден масовен сенароден собир во славното с.Буково и тоа во Месната заедница (кино салата) каде главен збор ќе има Битолска Пивара и ќе ги наградува со пиво гратис сите оние кои ќе донесат фискална сметка дека купиле еден од нивните производи од било кој продажен објект, колку повеќе фискални сметки дека сте купиле од производи oд Битолска Пивара толку повеќе добивате гратис пива. 1 фискална сметка со производ од БИТОЛСКА ПИВАРА (од било кој продажен објект) = 1 пиво гратис Правилата се исти како и на претходниот настан, влезот е Слободен, секој со себе може да понеси пијалок и позитивната енергија е морална! ;)За музиката ќе се погрижи Anakreont_XY и музичкиот сектор на 615.