Подарок од 615 # 1

magarevo

Име:  Подарок од 615 #1
Локација: с. Магарево
Датум: 16.07.2012
Артисти: Goran Iksvel, T:Zobe, B.Nedelkovski


Опис: СООПШТЕНИЕ Асоцијација 615 Битола им соопштува на чесните граѓани на градот Битола, селаните и сите останати културни работници и безработници дека: НА ДЕН 16.06.2012 ГОДИНА (сабота) ЌЕ БИДЕ ОРГАНИЗИРАНА ИТНА ЖУРКА ВО С.МАГАРЕВО БИДЕЈЌИ ИМАМЕ НЕДОСТАТОК ОД ВАКВИ НАСТАНИ КАДЕ ЌЕ БИДЕ ПРОМОВИРАНА ЕЛЕКТРОНСКАТА МУЗИКА И ТОА НА ЖУРКА КОЈА ЌЕ БИДЕ 100% БЕСПЛАТНА, – СЕКОЈ СО СЕБЕ ЌЕ МОЖИ ДА СИ ПОНЕСЕ ПИЈАЧКА И ДРУГАРКА, А И ДРУГАРЧЕ, А ВЛЕЗОТ И МУЗИКАТА СЕ БЕСПЛАТНИ.

[cvg-video videoId=’2′ width=’640′ height=’480′ mode=’playlist’ /]