Deep Experience vol.4

Deep-Experience-vol4

Име:  Deep Experience vol.4
Локација:  кафе бар “Deep”
Датум:  29.12.2012
Артисти:  615 Crew

Опис: Проект Deep Experience -После едногодишната пауза во која групацијата 615 ги преиспитуваше сопствените капацитети но и трпеливо ги проценуваше и антиципираше истите на локалната сцена, паралелно апсорбирајќи нови содржини од современиот електронски звук и проширувајќи ги вообичаените рамки на комуникација, оваа екипа заедно со кафе бар Deep се обединија во идејата да понудат свеж продукт на концептуални музички вечери. Идејата практично е одговор на потребата на градот од места од помал формат кои ќе понудат поинтимна атмосфера, поквалитетен избор на музика и диџеи / презентери. На тој начин групацијата 615, почнувајќи од 8 Декември па секоја наредна сабота во иднина, сака да создава и споделува пријатни искуства со публиката со цел да придонеси кон подобрување на квалитетот на ноќниот живот во градот. Затоа овие вечери и ги нарековме Deep Experience.