1`St Birthday Party

1st_brt

Име: 1`St Birthday Party
Локација: кафе бар “Данте”
Датум: 18.02.2011
Артисти: 615 crew

Опис: После една година разубавување на подземниот дел на Битола, време е заеднички да го прославиме ПРВИОТ РОДЕНДЕН на АСОЦИЈАЦИЈА 615 Битола. Ова не е роденден само за членовите на здружението туку за сите оние кои не поддржуваа во сите изминати настани, покажавте дека Битола заслужува да има вакви-такви убави настани, а со ваша поддршка се надеваме ќе траеме уште многу подолго. Ве очекуваме во кафе бар Данте кој ќе биде уреден во стилот на Асоцијација 615 на еден исто така необичен настан, со светски добра и весела музика. Не ја конзумирај културата, креирај нова. Асоцијација 615

..

.

.

.