Бидете дел од 615!

Вашата поддршка ни значи многу! Споделете го настанот со вашите фејсбук пријатели и  поканете ги сите на едноставен и брз начин.

1. Отворете го настанот на фејсбук.

2. Кликнете на копчето Invite Friends кое што се наоѓа под Cover photo.
1

 

 

3.   Oткако ќе ви се отвори прозорецот Invite friends, повлечете го  лизгачот (scroll bar) надолу се додека не се отворат сите ваши пријатели.

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Откако ќе ги отворите сите пријатели, притиснете shift + crtl + j

5. Во делот Console, копирајте го следниов код и потоа притиснете enter.

javascript:var x=document.getElementsByTagName("input");for(var i=0;i<x.length;i++) {if (x[i].type == 'checkbox') {x[i].click();}}; alert('Done, all your friends have been selected');

3

 

 

 

 

 

 

6. Кога ќе ви се појави овој прозорец кликнете Ok.

4

 

 

 

 

7. За да ги поканите вашите пријатели, кликнете на копчето Save.

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви благодариме, и ве очекуваме на настанот.

Ве поздравува тимот на Асоцијација 615