PMG Recordings Festival 4

1380760_10151882285244190_1339883856_n
По повод големиот јубилеј-15 години постоење,
100 изданија и безброј ноќи неспани,
Пиемџи Рекордигс, со несекојдневно задоволство,
Ве кани на голема игранка, со наслов
PMG Recordings Фестивал 4
Петок 18 октомври, во домот на младите – скопје
Нашата свеченост, со настапи во живо, ќе ја збогатат
Техно панкерот – Philipp Gorbachev, Comeme, Берлин
Пост панкерите – Monozid the band од Лајпциг
И ревија на ѕвезди од независното македонско небо
Омилените Bei The Fish
Урбаниот херој Lepi Xhoni
Живата легенда Robotek
Емоционалните Millko
И отпишаните PMG Kolektiv
Со секоја купена влезница-подарок цд од каталогот на PMG Recordings
18 октомври МКЦ

Влезници во Jugoton, Pola Jugoton и касата на Mkc Skopje
Цената на влезниците е 200ден. до 15 октомври, потоа 300 (исто на врата), така да побрзајте и набавете.
СО СЕКОЈА ВЛЕЗНИЦА ДОБИВАТЕ ПОДАРОК ЦД ОД КАТАЛОГОТ НА ПМГ РЕКОРДИНГС.