MECHANIC THINKER

mechanic thinkerПромоција на албумот MECHANIC THINKER од 9 Weeks

Дата: Сабота, 9 Ноемвири,
Локација: Лектира Кабаре

9 Weeks – Битолски бенд кој е составен поради секојдневната потреба да се менува постоечкото, во овај случај музичката алтернативна сцена во Македонија. Група на странци ќе ве забавуваат со звукот на машината која сите ја користиме “МОЗОКОТ”.
Членови:
Дејан Марковски (вокал)
Дејан Чикаровски (бас)
Ненад Томев (гитара)
Игор Митревски (тапани)