Hideout фестивал

hideout

3ти до 5ти Јули 2013

Плажата Зрче во Хрватска на островот Паг која никого не остава рамнодушен со своите природни убавини, домаќин е и на еден од најпосетените фестивали на Балканот, покрај настаните на плажата познат е и по големиот  број на евенти на луксузните јахти и бродови каде настапуваат речиси сите великани од светот на електронската музика.

Фестивалот се одржува три дена, но ако ги вклучиме и забавите пред фестивалот, сето тоа би траело шест дена непрестана забава. Плажата Зрче и оваа година ќе зрачи со позитивна енергија, па затоа е и еден од нашите must visit настани за летниот период.

 

Дел од артистите што ќе настапат на ова издание на Hideout фестивал се:

  • Benga
  • Camo&Krooked
  • Chase and status ( Dj set)
  • Claude Von Stroke
  • Four Tet
  • Hector
  • Marco Carola
  • Loco Dice

и многу други кои може да ги прелистате на официјалниот веб сајт на фестивалот :

www.hideoutfestival.com