11 Години – Positive club

11 godini positive

Викенд програма(19 – 21 декември):
Четврток: dj Slave /

Петок: CONTRUDJ Zoki Conga, Dadoni Trumpet & Dj Mikar /

Сабота: Nikola Kunich & Berkant Kidas /

Точно 11 години ни беа потребни , за конечно како Positive club да стигнеме на “почетокот”. За се што било и поминало, едно огромно Благодарам за вашата љубов и поддршка во сите наши успони и падови. Со изменет концепт и начин на работа, со ваша поддршка ќе се трудиме во иднина да ги пратиме сите светски трендови што се однесува на начинот на работа и концептот на забава.

Ве очекуваме во четврток на 19ти декември, сите заедно да го споделиме овој позитивен момент – 11 години постоење!

Вашето присуство ќе биде наш најдраг поклон. 🙂

Контакт за резервации:
+389 75 648 682 – Бисера
+389 78 254 566 – Ѓорѓи

Фејсбук настан