Листа на посетители

Некои од настаните во иднина нема да бидат рекламирани јавно.  Затоа, зачленете се во листата на посетители и добивајте известувања за нашите настани на вашиот мобилен телефон, е-пошта или фејсбук профил.

Асоцијација 615 гарантира и се обврзува на безрезервна доверливост на личните податоци и e едиствен корисник на информациите што ќе ги оставите на овој сајт. Ние нема да ги продадеме, поделиме или изнајмиме Вашите лични информации на други компании, организации или физички лица во било кој облик.

Полињата означени со * се задолжителни.