Urban Habits graffiti @ Positive club (видео)

Пред почетокот на зимската сезона минатата година, клубот Позитив (smoking area) доби нов графит – Urban Habits – од Драган – None.  Подолу можете да го погледнете видео клипот кој е во продукција на Гнасни Деца.