Уметноста на видео скречувањето

Mike-R.Што значи да се биде видео Mashup артист и колку е интересно сето тоа ќе видите повеќе во видеото подолу. Човекот објаснува за неговата професија која никогаш не се надевал дека ќе ја работи и дека ќе биде нешто што ќе го презентира пред пошироката јавност. Едноставно започнал од најобична зезанција низ дома, па сега е еден од најпознатите видео mashup артисти.