„Trap Da F*ck Up“

TrapDaFuckUpCover
Оваа сабота (28.06.2014) во клубот Капан Ан во старата скопска чаршија ќе се одржи настанот „Trap Da F*ck Up“.
Скопјани ќе имаат ретка можност да присуствуваат на целовечерна забава со звуците од трап музиката. Идејата на овој серијал на забави е да се презентира најсвежото од овој стил на музика кој полека ја презема електронската сцена и главните музички фестивали ширум светот.

На сцената во клубот Капан Ан, трап ќе презентираат Anomalia Nativa, DJ Irie Scratch и Bass Infusion кои со своите сетови ќе го покријат широкиот спектар на оваа музика. VJ Muter ќе го креира визуелниот изглед за овој настан.

[highlight background=”#fdf83d”]Линк до фејсбук настан[/highlight]