Светска мапа со техно клубови

Ако некогаш сте се нашле во Ротердам, во некој кинески град или па било каде во светот, а не сте знаеле каде да одите на добро техно, можеби не сте знаеле дека постои светска мапа на “Underground” клубови.

Мапата е обид на креаторот Matthieu Rodriguesa да ги собере на светската мапа сите квалитетните клубови во кои се пушта електронска музика. Отворена за додавање, па можете и вие да помогнете со обележување на локации на добри клубови.

текстот е преземен од mixmagadria.com