Собирање на средства за финансирање на СМОТРА 2017

“Во градот ништо не се дешава” е само изрека на сите оние кои не се искрени према себе и не даваат никаква поддршка за одржување на несекојдневни алтернативни настани.

Оваа година избравме нетрадиционален начин на собирање на средства за финансирање на седмото издание на фестивалот на електронска музика СМОТРА. Затоа, од сите искрени рејвери и поддржувачи на алтернативните настани во Битола очекуваме финансиски да го поддржат овогодинешното издание.

Линк за донации:
https://letsfundit.mk/Home/ProjectDetails/10160
Рејверски поздрав,
615 Битола