СМОТРА Фестивал vol.5

IMG_8827
Со внимателно избрана екипа на диџеи/продуценти кои безрезервно ја поддржуваат и негуваат електронската музика во Македонија од самите почетоци Ви го најавуваме петтото издание на еднодневниот фестивал за електронска музика СМОТРА.

Line up:

Nikola Rizov
Herzel
Samoil Radinski
T:Zobe

4ти Јули, Војнички Клуб (Поранешна Касарна Битола)

Настанот е поддржан од Општина Битола во склоп на БитФест 2015.

Апликација за волонтери:
https://615asocijacija.org/aplikacija-za-volonteri-smotra-2015/

Let the ravers RAVE!

https://615asocijacija.org