СМОТРА фестивал vol.8

Со необичните локации и внимателно селектираните изведувачи кои настапуваат со енергични диџеј сетови и настапи во живо, фестивалот Смотра претставува одлично место за сите перфекционисти и љубители на алтернативната култура.

По седум непрекинати изданија, обединувајќи ги најдобрите таленти успеавме да изградиме и одржиме фестивал кој претставува дестилатор на најдобрите електронски звуци во Македонија.

Line-up:
◥ TOMI BOJADZI (puresoul)
DIAH ( btkrsh / code xx )

Локација: улица Фуштани, кафе-бар РАДОСТ – Битола

Покровител: Општина Битола, БитФест 2018

Поддржувачи:
Blue Zone
– Фотографирање на настанот: Shoot & shine


Линк до фесбук настан.

Не ја консумирај културата, КРЕИРАЈ НОВА!
Рејверски поздрав,
615