Смотра фестивал vol.7 / Autmind / Saso Recyd / Dejan Dex

Со необичните локации и внимателно селектираните изведувачи кои настапуваат со енергични диџеј сетови и настапи во живо, фестивалот Смотра претставува одлично место за сите перфекционисти и љубители на алтернативната култура.

По шест непрекинати изданија, обединувајќи ги најдобрите таленти успеавме да изградиме и одржиме фестивал кој претставува дестилатор на најдобрите електронски звуци во Македонија.

Line-up:
◥ AUTMIND
SASO RECYD / Cajual | Relief | SCI+TEC
DEJAN DEX / Hauz, Zingiber Audio

Визуелизации:
A.Poposki

Локација: Стара Битолска Чаршија: Задруга Артикултура, кафе бар Очи Черешови

Линк до Апликација за волонтери

Линк до фесбук настан

 

Покровител: Општина Битола, БитФест 2017

Не ја консумирај културата, КРЕИРАЈ НОВА!
Рејверски поздрав,
615