SASO RECYD & VASO..New year’s party! Positive club

positive new year's party

Celebrate with Us!

Новогодишната вечер отсекогаш ни била посебно искуство. Простување од старата и големите очекувања во новата година најдобро поминуваат со добри музички патувања. Затоа одлучивме за најлудата ноќ да ви понудиме квалитетна музика презентирана од веќе докажани домашни изведувачи кои се најдобра комбинација – Битолската техно-хаус легенда SASO RECYD и dj VASO.

Забавата ќе започне во 22:00, а ќе трае се до 07 часот наутро.

Влезницата изнесува 200 ден. во претпродажба, а на врата ќе изнесува 300 ден.

Во среда – 01 јануари – со хип-хоп сет ќе настапи dj SLAVE
Во четврток – 02 јануари – Bobba funk

Контакт за резервации:
+389 76 814 632 – Игор
+389 75 648 682 – Бисера
+389 78 254 566 – Ѓорѓи