Самоил Радински со нова трака

IMG_8648

Еден од пионерите на електронската сцена во Македонија кој што имавте прилика да го слушнете на овогодинешното издание на “СМОТРА vol.3” издаде нова трака под името Orkestra.
Повеќе инфо за Самоил Радински можете да прочитате на овој линк.