Роботек со нов албум

По 7 годишна пауза и исчекување, легендата на македонската електронска сцена ROBOTEK се враќа со нов, 3рет по ред албум ELECTRIC DAWN. КОНЦЕРТНАТА ПРОМОЦИЈА се одржа на 28 Јуни во летниот клуб Сектор со настап во живо на ROBOTEK, а со диџеј сетови му се придружија Мирко Попов и Илина Ангел.