Промоција на Brass Brothers

brass brothersBrass Brothers е релативно нов состав оформен од професионални музичари, нивната цел е да шират позитивна енергија  преку она што најмногу знаат и уживаат да го работат тоа е свирењето на лимени инструменти преку кои изведуваат широк спектар на најразлични стилови на музика (reggae ,dub, ska, funk, па се до drum ‘n bass). Битолските љубители на современиот звук ќе имаат можност да ги слушнат за прв пат промотивно во Четврток 12.12.2013 со почеток од 22:00ч. во Камарите.

Фејсбук линк до настанот.