Пролетна TRAP DA FUCK UP журка

tdfa
На 23 мај (сабота) во дворот на Капан Ан ќе се одржи пролетното издание на Trap Da Fuck Up.

TRAP DA FUCK UP е серијал на забави на кој се презентира најсвежото од светот на трап музиката. Овој колектив создаден од артистите Anomalia Nativa, DJ Irie Scratch, Bass Infusion и VJ Muter го привлече вниманието на јавноста со одличните журки кои ги обединија фановите на трап звукот и љубителите на добрата забава.

Овој пат местото на настанот е дворот во Капан Ан во Старата Чаршија во Скопје. Спремете се за 5 часовно шоу и забава до раните утрински часови. Почетокот на настанот е закажан за полноќ, а влезот чини 200 денари. Секој посетител при самиот влез ќе добие и нови пролетни trap da fuck up стикери.