Освојте гратис влезница за Смотра!

Нашите спонзори Play Drinks доделуваат гратис влезници за настанот во сабота.
Посетете ја нивната фејсбук страна, и вклучете се во играта 🙂
https://www.facebook.com/playdrink

smotra-play

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.