Нов видео запис на Conquering Lion за „Natty Lion“

“Добри људи” од Тетово штотуку го објавија новиот видео запис за синглот “Natty Lion” од новиот албум “Land Of Confusion”. Четвртиот по ред студиски албум во кој преовладуваат reggae, new roots и dub жанрови содржи 9 песни, а е снимен во студиото “Basement Bootlegz Lab”.