Музиката може да ве соблече голи

reggie3Интересна серија од експерименти и факти кои кажуваат многу за релацијата помеѓу луѓето и музиката која не опкружува, се поставуваат прашања како: Може ли музиката да направи да полетате? Може ли музиката да ве соблечи голи? Може ли музиката да ви се наметни? Може ли музиката да ви обезбеди состанок за вечерва? и т.н.

Двајцата ,,социјални музиколози” патуваат и среќаваат интересни луѓе, се впуштаат во необични авантури, прават журка во супермаркет и т.н.

Погледнете ги видеата подолу има многу што да се научи