Музиката инспирација за уметнички проект

Интересен уметнички проект кај што главна тема не е музиката, но сепак и таа е дел од инспирацијата на уметничката Heather Hansen. Пренесувајќи ги своите движења на хартија создава уметнички дела кои се доста необични, таа постојано истражува нови начини како човековите движења да бидат пренесени директно на хартија.
Препорачуваме full screen на видеото и  уживајте во музиката додека Heather со својот необичен експеримент креира нешто многу интересно.