Музика гратис! (Скопје Ремикс саундтрак)

Skopje Remixed Sleeve frontДоколку сеуште го немате превземено саундтракот од филмот Скопје ремикс, на кој се наоѓаат едни од најдобрите македонски бендови и продуценти како што се: Роботек, Алек Пејовски, Сашко Костов, Љупа Ангелов (The John), Огнен Анастасовски (Bei The Fish), Поган Паган, ПМГ Колектив, Ненад Трифуновски, Новиот Почеток, Александар Ников, Монотонс, Кантон 6, Чиста Околина, White Noise in a White Room, Low Budget, Аномалиа Натива & Кацар, Милко и Три минути на дождот, ние ви ја нудиме таа можност да го превземете бесплатно на овој линк –Музика Гратис!

Овој албум содржи 17 песни + 5 бонус песни.
А за оние кои сеуште го немаат гледано филмот, клик на овој линк – Скопје Ремикс.
Skopje Remixed Sleeve back